1 2
Добре дошли в очила.bg
Ochila.bg е web сайт, който е съсредоточен в продажбата на слънчеви очила, диоптрични рамки и лещи. На вашето внимание всеки сезон представяме над 400 модела модни очила и аксесоари. При нас можете да откриете разнообразни цветови комбинации от рамки и лещи, които ще задоволят и най претенциозните сред вас. Предлаганите от нас слънчеви очила с UV защита и антирефлексно покритие са от марките Biallucci, Extreme, Venturi, Beach Force, Extreme, добре известни на българския и чуждестранен пазар. Ochila.bg разполага със сериозна база модели с поларизация, модни колекции от Polar Vision, Polar Fashion, Monoego и Iceberg, спортни модели от Polar Sport, специализиранa серия за шофьори Polar Drive, както и най-новата колекция, подходяща за лов и риболов от Polar Tropic!

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Методи за плащане


1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 


2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Ochila.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.


3. Плащане през ePay.bg (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic); при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. През системата на ePay.bg, могат да се заплащат стоки до 2000 лева.

Copyright © 2007-2018 Очила.бг е собственост на "Шопинг Груп" ООД, Телефони: 02/ 878 05 75, 0888 999 834